Nieuws

Eerste Catch Cup ’18 deelnemers bekend

februari 28, 2018
95 Views
no comments
3 minutes read
Eerste Catch Cup ’18 deelnemers bekend

Enkele weken geleden kondigden we aan dat op 24 maart de stepping stone naar Allstars succes ook tijdens de 10 Year Anniversary op het spel staat. De Catch Cup trofee zal in Mechelen uitgereikt worden aan de winnaar van de Catch Cup '18 Riot Match. Uiteraard gaat de trofee gepaard met een contract voor een titelwedstrijd naar keuze. De voorbije jaren is gebleken dat het winnen van de Catch Cup trofee de opstap geweest is naar grotere successen voor de winnaars. Daarom zijn alle deelnemers in de Catch Cup wedstrijd gebrand op het winnen van deze ultieme prijs.

Dit jaar gaat op zoek naar jong talent om zich te kunnen opwerken binnen het Allstars roster. De eerste vier namen voor de Riot match bij de PWA 10 Year Anniversary show zouden hun carriere een flinke boost kunnen geven als ze de trofee weten te bemachtigen.

Zes jaar geleden konden de Allstars fans kennis maken met TNK. De jongeman uit Monceau sur Sambre clashte vaak met zijn Allstars rivaal Spike Bones. Maar waar Spike de ladder naar succes wist te beklimmen bleef TNK achterop. Dit jaar tekende TNK een nieuw SLAM! contract en wil hij zijn aartsrivaal achterna gaan en zelf succes oogsten binnen SLAM! en Allstars.

Ooit vormden Keith Mercer en Danny Sparks een jong en dynamisch tag team in de Allstars ring, maar vandaag kunnen beide heren elkaars bloed drinken. De SLAM! worstelaars van het eerste uur zijn intussen bekende gezichten geworden in de Allstars ring. Beiden traden ze al aan in verschillende titelwedstrijden, maar nog nooit wisten ze goud te veroveren. Kan het winnen van de Catch Cup Trofee daar dit jaar verandering in brengen?

Asriel Walker mag dan wel de meest onervaren man van deze vier zijn, maar dit nieuwste talent afkomstig uit de SLAM! Wrestling Academy weet maar al te goed wat een unieke kans hij heeft om te mogen aantreden in deze Catch Cup Riot wedstrijd. Walker kan met het winnen van de trofee zichzelf in geen tijd katapulteren van rookie naar potentieel kampioen. Waar Asriel zichzelf kan voorbereiden op de strijd met de andere deelnemers is het voor zijn tegenstanders een groot vraagteken tot wat Walker in staat is.

Zorgt één van deze vier deelnemers voor een verassing in Mechelen? In de gangen van de SLAM! Wrestling Academy word het competitief gedrag van de deelnemers alvast duidelijk voelbaar ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *