Nieuws

Gabriel Angelfyre word geëerd in de PWA Hall of Fame

maart 4, 2018
80 Views
no comments
1 minute read
Gabriel Angelfyre word geëerd in de PWA Hall of Fame

Eind vorig jaar kwam er noodgedwongen een einde aan Gabriel Angelfyre's carrière ten gevolge van een ernstige blessure. De eerste PWA Grand Slam kampioen brak zijn onderbeen tijdens een wedstrijd in Hongarije. De wedstrijd werd meteen gestaakt en Angelfyre werd meteen naar het hospitaal overgebracht. De Modern Messiah heeft nog een lange revalidatie voor de boeg, maar op 24 maart is hij van de partij bij de PWA 10 Year Anniversary show.

Hoewel we de meervoudig Allstars kampioen niet meer actief aan het werk zullen zien zal Gabriel Angelfyre in Mechelen geëerd worden door de Pro Wrestling Allstars leden wanneer hij opgenomen word in de PWA Hall of Fame. Na het DareDevil kampioenschap, European Allstars kampioenschap, het Tag Team kampioenschap en het winnen van de Catch Cup trofee is de Hall of Fame award het missende pronkstuk in de trofeeënkast van de Savior.

Eer samen met ons de man die een bepalende factor is geweest in de geschiedenis van Pro Wrestling Allstars op zaterdag 24 maart in Mechelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *