Nieuws

Twee nieuwe namen voor de Catch Cup ’18 Riot wedstrijd

maart 6, 2018
84 Views
no comments
1 minute read
Twee nieuwe namen voor de Catch Cup ’18 Riot wedstrijd

De laatste keer toen Pro Wrestling Allstars te gast was in Mechelen konden jullie twee nieuwe talenten aan het werk bewonderen. De Britse Maverick Rennson en SLAM! Wrestling Academy's eigenste talent Sam Bellamy kregen de kans om zich te bewijzen aan het Allstars publiek.

Tijdens de Sole Survivor wedstrijd gingen beide heren elkaar te lijf. Tijdens hun strijd voor overmacht op de apron gelijktijdig geëlimineerd worden door twee andere deelnemers in de Sole Survivor wedstrijd. Op 24 maart zullen zowel Bellamy als Rennson kans maken op het winnen van de Catch Cup '18 wanneer ze de strijd aangaan in de Riot wedstrijd. Gaan van beiden zal de ander de overwinning gunnen en zullen er dan ook alles aan doen om elkaar uit de wedstrijd te elimineren. Word het één van deze twee heren die tijdens de PWA 10 Year Anniversary met de Catch Cup trofee naar huis gaat? Het gezicht van Allstars TV, Sam Bellamy, is alvast overtuigd dat hij deze keer aan het langste eind zal trekken ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *