Nieuws

Queen of Diamonds kampioenschap op het spel tijdens 10 Year Anniversary

maart 7, 2018
93 Views
no comments
1 minute read
Queen of Diamonds kampioenschap op het spel tijdens 10 Year Anniversary

Eind 2014 mochten we voor het eerst Audrey Bride in de Allstars ring verwelkomen. De Hongaarse diva was op dat moment bijna drie jaar actief in de wrestlingscene, maar had nog niet veel wedstrijden buiten haar Hongaarse landsgrenzen kunnen ervaren. Nu, net iets meer dan drie jaar later is Audrey Bride een vaste waarde in het Europese wrestlingcircuit. Ze is de drievoudig en regerend Queen of Diamonds kampioene maar wist intussen ook in Duitsland en Zwitserland goud te winnen. Daarnaast stond eveneens ze in worstelringen in Frankrijk, Nederland, Italië, Roemenië, Polen, Spanje, Pakistan, ... en dat tegen grote namen waaronder Nikki Cross, Nixon Newell, Alpha Female, Isla Dawn, Veda Scott, en vele anderen.

Op 24 maart verdedigd Audrey het goud tegen 'Sensational' Jami Sparx. Deze Britse jongedame is amper 17 jaar oud, maar heeft al vijf jaar ervaring op zak. Net als Audrey Bride drie jaar geleden geeft het Allstars bestuur de kans aan nieuw en jong talent om zich te bewijzen op Belgische bodem. Het is voor Sparx de eerste wedstrijd buiten het Verenigd Koninkrijk, en ze krijgt meteen de kans om Europees goud te winnen.

We weten dat de jonge sensatie uit het Britse Warrington keer op keer het onderste uit de kast haalt om een overwinning te behalen. Ze gaat geen risico uit de weg en daarom zal het ook voor een doorgewinterd kampioene als Audrey Bride een heuse uitdaging worden om de titel met succes te verdedigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *