Nieuws

Mr. Williams heeft een boodschap voor Asriel Walker en Spike Bones

maart 29, 2018
76 Views
no comments
49 seconds read
Mr. Williams heeft een boodschap voor Asriel Walker en Spike Bones

In de nasleep van de contract vs contract wedstrijd tussen Spike Bones en Steve Venom het voorbije weekend ontving het Allstars bestuur een boodschap van Mr. Williams. De man, een zogeheten goede vriend van Steve Venom, is niet tevreden over het geleverde werk van scheidsrechter Asriel Walker, en vind ook niet dat Spike Bones de terechte winnaar van de wedstrijd is.

Buiten deze boodschap heeft het Allstars bestuur geen kennis van Mr. Williams en wat zijn bedoelingen zijn met deze woorden. Zodra er enige nieuwe informatie beschikbaar is zullen wij dit ongetwijfeld meedelen via onze website en sociale media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *