Nieuws

DareDevil kampioenschap op het spel tijdens SLAM! Bend or Break

april 11, 2018
46 Views
no comments
2 minutes read
DareDevil kampioenschap op het spel tijdens SLAM! Bend or Break

De nieuwe General Manager bij SLAM! Wrestling Academy, Jessie Jones, is volop bezig de lijst met de 8 deelnemers voor het SLAM! Wrestling Academy Championship tornooi samen te stellen. Maar intussen kregen we wel de bevestiging dat een handvol worstelaars van het Allstars roster aanwezig zullen zijn op 6 mei om aan het evenement deel te nemen buiten het tornooi. Zo zal regerend PWA DareDevil kampioen, Spike Bones, in De Schorre zijn titel verdedigen tegen de #1 contender, Nate Devlin. Tijdens het 10 Year Anniversary evenement wist 'The Dream' zichzelf te kwalificeren als #1 contender door Joel Vox te kloppen. Om de overwinning te garanderen kreeg Devlin de hulp van de terugkerende Sarah-Elisa Hayes. De uitdager voor het DareDevil goud leek verbaasd en niet geheel onder de indruk door de verschijning van Hayes. Echter is het geen geheim dat de jonge dame in het verleden ook een belangrijke rol heeft gespeeld in de uitkomst van wedstrijden. Denk maar hoe Hayes tijdens haar debuut nog de regerend kampioen Spike Bones een handje hielp tot het bekomen van de Catch Cup '17 trofee. De vriendschap die Hayes ooit koesterde met Spike Bones als leden van Second Solution is intussen geƫvolueerd in haat en afschuw. De DareDevil kampioen kan dus best op zijn hoede zijn want, ongeacht de relatie tussen Devlin en Hayes, vormen beiden een ernstige bedreiging voor de regereerperiode van Bones. Weet de kampioen beide obstakels te overkomen, of weet Devlin met of zonder de hulp van Sarah-Elisa Hayes zijn eerste Allstars goud te bemachtigen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *