Nieuws

Nieuw talent maakt officieel debuut tijdens SLAM! Championship Tornooi

april 15, 2018
41 Views
no comments
1 minute read
Nieuw talent maakt officieel debuut tijdens SLAM! Championship Tornooi

SLAM! Wrestling Academy bracht diverse nieuwe gezichten naar de Allstars ring de voorbije jaren, denk maar aan Rami Romeo, Danny Sparks, Sam Bellamy, en vele anderen. Op 6 mei zal een nieuw talent aantreden voor zijn eerste één op één wedstrijd, en dat meteen in een kwartfinale wedstrijd voor het SLAM! Championship Tornooi.

De naam Rocky Jones klinkt wellicht nog onbekend in de oren van de SLAM! en Allstars fans, maar het gezicht van dit jonge talent komt jullie misschien wel reeds bekend voor. De jongeman uit het Oost Vlaamse 'Lierde' nam vorig jaar deel aan de #1 Contender Riot wedstrijd voor het European Allstars kampioenschap bij The Next Level, en was eerder dit jaar ook actief in de PWA Catch Cup '18 Riot wedstrijd.

Op zondag 6 mei zal Rocky zijn officieel debuut maken bij SLAM! Wrestling Academy en dat als één van de acht deelnemers aan het SLAM! Championship Tornooi. Wat mogen we van dit nieuwe talent verwachten? Een ding is zeker; Rocky Jones is ambitieus en zal deze unieke kans om te debuteren in dit tornooi voor het nieuwe goud met beide handen grijpen. Zijn tegenstander(s) in dit tornooi zijn best op hun hoede; dit nieuwe talent wil een impact maken, en het winnen van het SLAM! Championship Tornooi kan zijn carrière meteen een geweldige boost geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *