Nieuws

Brits onderonsje in de Diamonds Divisie

september 3, 2018
30 Views
no comments
2 minutes read
Brits onderonsje in de Diamonds Divisie

Meer dan 435 dagen staat de Hongaarse Audrey Bride stevig aan de top binnen de vrouwendivisie bij Pro Wrestling Allstars. De regerend Queen of Diamonds zal op 10 november de titel verdedigen tijdens PWA Boiling Point in Boom, maar op 15 september gaan we op zoek naar de #1 contender die een gooi mag doen naar de kampioensgordel.

Tijdens PWA Seek and Destroy zal een Brits onderonsje bepalen wie zich kan kwalificeren voor een Queen of Diamonds titelwedstrijd. De eerste deelneemster is de uit Leeds afkomstige Ruby Radley. Wegens blessureleed moest Ruby haar originele Allstars debuut in het voorjaar van 2017 uitstellen, maar later dat jaar konden de Allstars fans kennis maken met deze jonge dame toen ze samen met Spike Bones het team van Steve Venom en Hayes bekampte. Radley kon zich geen beter debuut wensen, want ze won de wedstrijd voor haar team door Hayes te verslaan en dat tot groot genoegen van de Allstars fans. Op 15 september hoopt ze opnieuw succes te kunnen boeken en zo door te kunnen stoten naar een titelwedstrijd tegen Audrey Bride.

Ruby's tegenstandster heeft zichzelf het voorbije jaar ook mogen voorstellen aan het Allstars publiek. De jonge Jami Sparx kreeg meteen tijdens haar debuut de kans om te strijden voor het Queen of Diamonds kampioenschap, maar ze kwam net te kort om Audrey te verslaan. Sparx krabbelde meteen weer rechtop en keerde enkele maanden later terug naar de Allstars ring om te bewijzen dat ze niet bij de pakken blijft zetten en vol enthousiasme de strijd aangaat. Haar strijdlust word bewonderd door de Allstars fans en bestuur.

Het word de eerste keer dat beide dames elkaar treffen in de ring, en de inzet voor hun eerste kamp is meteen hoog. Wie van beide dames weet een zege thuis te halen en mag zich vervolgens voorbereiden op een titelwedstrijd tegen de drievoudig Queen of Diamonds?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *