Nieuws

Het European Allstar goud veranderd vrienden in vijanden.

september 10, 2018
29 Views
no comments
2 minutes read
Het European Allstar goud veranderd vrienden in vijanden.

Tweevoudig DareDevil kampioen, Tag Team kampioen, Sole Survivor winnaar en regerend European Allstar kampioen, Tamas Szabo deed het allemaal, en dat in slechts 2 jaar. Er is geen twijfel dat de Hongaar momenteel de absolute nummer één is op het Allstars roster, maar die positie zorgt ervoor dat hij het doelwit is van het iedereen op het roster. Elke kampioen weet dat je samen met het goud ook een extra paar ogen op je rug kan gebruiken. Goud heeft de kracht om vriendschap om te buigen naar jaloezie en vijandigheid. Op 15 september mag de Europese kampioen dat aan de lijve ondervinden wanneer hij het opneemt tegen niemand minder dan Fabulous Nicky.

Net voor Nitro besloten had om de singles competentie in te duiken en goud te veroveren had de Hongaar een pact gesloten met de Ier. Zij pikten het niet hoe hun landgenoten Audrey Bride en Kazza G op de handen werden gedragen voor de Allstars fans. Szabo en Nicky zouden bewijzen dat zij het beste exportproduct waren dat hun land te bieden had. Jammer genoeg wisten de dames hun landgenoten te kloppen in de wedstrijd.

Tamas wist sinds die dag zijn carrière een drastische wending te geven, en won handenvol goud. Nicky daarentegen raakte niet uit de vicieuze cirkel. Zijn acties leidde ertoe dat de Ier een volledig jaar geschorst werd om te worstelen op Belgisch grondgebied. Na zijn schorsing wist hij in zijn comeback wedstrijd de absolute publiekslieveling Rami Romeo te kloppen. De wedstrijd was voor Nicky een vorm van eerherstel. Hij keerde terig naar Ierland om zichzelf voor te bereiden op de volgende stap en zijn volgende doelwit: Tamas Szabo.

Nicky voelt zich bedrogen door de regerend Europees kampioen. Ze zouden zij aan zij de competentie te lijf gaan, maar dat is echter niet hoe het verhaal verder verlopen is. Terwijl Nitro goud en de harten van de fans wist te veroveren bleef Nicky achter met lege handen. Bij PWA Seek and Destroy zijn Nicky's pijlen gericht op het Europese goud, en hij ziet geen mooiere manier om de titel te winnen door de persoon te verslaan waar hij ooit zijn vertrouwen in gelegd had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *