Nieuws

Jong geweld jaagt op Allstars goud

september 11, 2018
29 Views
no comments
1 minute read
Jong geweld jaagt op Allstars goud

Zoals eerder vermeld zullen regerend PWA Tag Team kampioenen Rob Raw en Rex Rage op 15 september hun titels verdedigen in Mechelen. Wie de Warriors of the World zouden treffen was nog een vraagteken, maar vandaag maakte het Allstars bestuur de namen van de uitdagers bekend.

SLAM! Wrestling Academy stuurt twee gezanten naar Zaal De Brug om het op te nemen tegen de dominante tag team kampioenen. Rocky Jones en Asriel Walker mogen dan nog wel groen en onervaren zijn, maar aan wilskracht en doorzettingsvermogen is er geen gebrek bij beide heren. Zij krijgen bij PWA Seek and Destroy een unieke kans om zo vroeg in hun carrière de strijden voor Allstars goud. Er is nog zoveel dat beide heren nog niet hebben kunnen laten zien in de ring, en dat maakt hun zeer onvoorspelbaar, ook voor het team van Rob en Rex.

Als een pletwals gaan de Warriors of the World steeds over hun tegenstanders, en op papier lijkt dit ook in Mechelen te gebeuren als we kijken naar de ervaringsniveaus van beide teams, maar weet het jong geweld uit SLAM! toch de tag team kampioenen te verassen en weten ze het goud af te snoepen? De geschiedenis leert ons dat Rob en Rex niet geheel onklopbaar zijn, en laat dat nu net het sprankeltje hoop zijn dat Jones en Walker drijft om het onderste uit te kan te willen halen aanstaande zaterdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *