Nieuws

Audrey Bride’s Farewell Match

oktober 2, 2018
30 Views
no comments
1 minute read
Audrey Bride’s Farewell Match

Fans die de Europese wrestlingscene volgen hebben ongetwijfeld gemerkt dat er bij HCW Pankráció heel wat commotie was rondom de Hongaarse diva Audrey Bride. De goedlachse blondine sprak haar thuispubliek toe over een emotionele beslissing die ze heeft genomen om haar boots aan de haak te hangen.

Uiteraard kregen wij reeds verschillende berichten van Allstars fans welke gevolgen dit heeft voor het Queen of Diamonds kampioenschap. Het bestuur wil daarom de situatie uitklaren.

Audrey Bride zal op 10 november tijdens PWA Boiling Point in Boom aantreden in haar contractueel laatste wedstrijd bij Pro Wrestling Allstars. Ze zal het Queen of Diamonds kampioenschap verdedigen tegen Sensational Jami Sparx, die op haar beurt de #1 contender status verwierf tijdens haar wedstrijd vorige maand tegen Ruby Radley.

In samenspraak met het Allstars bestuur werd er besloten dat bij een overwinning van Audrey Bride zij het goud zal overdragen aan het bestuur, en de titel dusdanig vacant zal verklaart worden. Indien Jami Sparx de wedstrijd wint, zal zij gekroond worden tot nieuwe Queen of Diamonds kampioene.

Na een carrière van 8 jaar, waarvan 5 jaar bij Pro Wrestling Allstars, nemen wij op 10 november afscheid van Audrey Bride. Wie deze drievoudig Queen of Diamonds en voormalig Tag Team kampioene voor een laatste keer aan het werk wil zien kan zijn of haar tickets voor PWA Boiling Point bestellen via onze online webshop (Zolang de voorraad strekt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *