Nieuws

Tamas Szabo daagt Fabulous Nicky uit voor een No Disqualification wedstrijd

oktober 5, 2018
26 Views
no comments
4 minutes read
Tamas Szabo daagt Fabulous Nicky uit voor een No Disqualification wedstrijd

In het main event bij Boiling Point zal het, tegen alle verwachtingen in, de kampioen zijn die zijn tegenstander uitdaagt. Regerend European Allstars kampioen, Tamas Szabo, mocht vorige maand dan wel zijn titel met succes verdedigd hebben tegen Fabulous Nicky, maar het niet verliep volgens de manier waarop de kampioen het gehoopt had. De uitdager voor het goud was immers niet van plan om zonder de titel weer naar Ierland te moeten keren, en ging in de wedstrijd enkele keren zijn boekje te buiten, tot vele ergernissen van de scheidsrechter. De Duitse scheidsrechter Andreas Wendl was niet van plan de fans na enkele minuten al teleur te moeten stellen door de wedstrijd stop te zetten na de verschillende uitspattingen van Fabulous Nicky. Doch besloot Andreas de Ierse deelnemer te diskwalificeren na een fysieke klap tegen de scheidsrechter.

Niet alleen de uitdager, maar ook de kampioen was teleurgesteld dat hun confrontatie voor het goud op deze manier aan zijn einde kwam. Na de wedstrijd leek de teneergeslagen Fabulous Nicky zich te willen verontschuldigen aan de scheidsrechter en aan Nitro, maar dat bleek allemaal slechts een opgezet theaterstukje te zijn, want de Ier verraste de kampioen met een loeiharde trap onder de gordel. Na opnieuw een tussenkomst van de scheidsrechter joeg Szabo zijn rivaal de ring uit en daagde hem uit voor een rematch in November.

Tamas weet wat voor een sluwe vos Fabulous Nicky wel is, en tot wat deze man in staat is. Daarom daagt hij Nicky niet uit voor zomaar een rematch, maar wil hij het goud op het spel zetten in een No Disqualification wedstrijd. Zo krijgen we gegarandeerd een winnaar na een pinfall, submissie of knockout, en dat is exact hoe de kampioen zijn titel wil verdedigen.

Een gewaagde zet van de kampioen. Want niet alleen moet de publiekslieveling opboksen tegen de doortrapte worstelaar uit Ierland, maar dient hij ook de zogenoemde vloek van het European Allstars goud zien te overwinnen. Het European Allstars goud werd exact 10 jaar geleden voor het eerst gewonnen door Big Geert. Sinds die dag veranderde de titel maar liefst 9 keer van eigenaar, maar uit die 9 kampioenen wist slechts één man de titel met succes te verdedigen tijdens de laatste Allstars show van het jaar, en zo over te dragen naar het nieuwe jaar. De enige man die slaagde in die missie was Gabriel Angelfyre die in het najaar van 2013 het goud met succes wist te verdedigen tegen Jamie DLC en zo het goud te behouden in de overgang naar 2014. Alle andere kampioenen wisten het goud niet met succes te verdedigen tijdens de laatste show van het jaar.

In 2011 ontliep Emil Sitoci de vloek door niet deel te nemen aan de laatste show van het jaar, en in 2016 was het Johnny Evers die zijn titel in eerste instantie met succes wist te verdedigen tegen Zafar Ameen, maar hij werd na de wedstrijd verrast door Rex Rage die zijn Catch Cup contract gebruikte om het goud van de Nederlander af te snoepen. Maar liefst 7 van de 9 voorgangers die het goud voor Nitro behaalden verloren het goud tijdens de laatste show van het jaar. Ontloopt Nitro de vloek van het Europese goud, of staat de vloek aan de kant van Fabulous Nicky?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *