Nieuws

Jong geweld aast op Tag Team goud

oktober 11, 2018
28 Views
no comments
2 minutes read
Jong geweld aast op Tag Team goud

Apart zijn ze al weergaloos, maar als duo zijn Rob Raw en Rex Rage ijzersterk. De Warriors of the World doen hun naam alle eer aan, want na België, Frankrijk en Hongarije maakten de heren komaf met de tegenstanders die hen voorgeschoteld werden in Nederland twee weken geleden. Ze blijven als een pletwals over de competitie heen rollen en ze zijn aardig op weg om hun eigen record als langst regerende PWA Tag Team kampioenen te gaan verbreken.

Tussen 2015 en 2016 wisten de heren tijdens hun eerste regeerperiode de titels maar liefst 364 dagen in hun bezit te houden. Sinds deze week zijn Rob en Rex intussen al meer dan 310+ dagen ver in hun tweede regeerperiode, en zijn ze niet bereid om de titels te verliezen. Toch staat er een duo te popelen om de strijd aan te gaan met de huidige kampioenen, met de hoop de titels van deze titanen af te snoepen.

Het zou echter niet de eerste keer zijn dat Rami Romeo het Tag Team goud uit de handen van de Warriors of the World zou kunnen wegkapen. In 2016 wist hij die opdracht tot een succesvol einde te brengen samen met zijn toenmalig tag team partner Audrey Bride. Op 10 november krijgt hij de kans om geschiedenis te doen herhalen met zijn Work Hard, Play Hard compaan, Joel Vox. Het jonge team heeft de voorbije maanden heel wat ervaring opgedaan als duo in Nederland en België. Voor het eerst krijgen ze als team de kans om Tag Team goud te veroveren, en dat deden ze door zich te kwalificeren als #1 contenders toen ze het andere nagenoeg onklopbare duo, Soldiers of Fortune, wisten te verslaan.

Rami en Joel tellen de dagen af tot zij hun kans mogen wagen om de strijden voor het Tag Team kampioenschap, terwijl het enige relevante moment op de kalender van Rob en Rex net die dag is wanneer zij hun eigen record verbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *