Nieuws

Spike Bones doet beroep op rematch clausulle

oktober 17, 2018
23 Views
no comments
3 minutes read
Spike Bones doet beroep op rematch clausulle

Vorige maand kwam er na 342 dagen een einde aan de regerperiode van Spike Bones als PWA DareDevil kampioen. Het was een bewogen jaar voor de Spike, die gedurende de eerste maanden na het winnen van het goud een intense vete beleefde met zijn voormalig 'Second Solution' tag team partner, Steve Venom.

Het derde lid van het voormalige Second Solution, Sarah-Elisa Hayes, besloot na de split van het team andere oorden op te zoeken. Op de dag dat Spike Bones het DareDevil goud en zijn carriere met succes wist te verdedigen tegen Steve Venom verscheen Hayes plots aan de zeide van de Nederlander 'The Dream Benjamin van Es' en hielp hem de #1 contender voor het DareDevil kampioenschap te bekomen.

In de titelwedstrijd die tussen beide heren volgde liep het plan van Benjamin en Hayes niet zoals gehoopt en wist Spike te ontsnappen met het goud. Echter zou het duo geen genoegen nemen met dit verlies en zouden ze alles op alles zetten om het goud te veroveren.

Hayes, die overduidelijk haar hart verloren had aan Van Es, zorgde ervoor dat The Dream opnieuw een DareDevil titelwedstrijd kreeg tegen Spike Bones tijdens PWA Seek and Destroy vorige maand, en deze keer bereikte het duo wel het gewenste resultaat. Althans, Benjamin's droom om het DareDevil kampioenschap in zijn macht te hebben werd waarheid, maar de droom die Hayes koesterde in de hoop dat Benjamin haar liefde zou beantwoorden viel in duigen. Benjamin had immers enkel oog voor het goud, dat was dan ook het enige wat zijn hart begeesterde.

Teneergeslagen verliet Hayes de zaal en tot op heden blijft ze spoorloos. Niemand weet waar ze heen gegaan is, en ze antwoord op geen enkele telefoon of bericht. En dat is ook Spike Bones niet ontgaan. De voormalig kampioen weet dat het verlies van het goud mede te wijten is aan de tussenkomst van Hayes in de wedstrijd. Maar nu Hayes niet langer een factor is aan de zijde van de huidige kampioen doet Spike beroep op zijn rematch clausulle voor een faire 1 op 1 wedstrijd.

Beide heren zullen elkaar dus op 10 november treffen met het DareDevil goud op het spel in het Feestpaleis te Boom. Word het deze keer wel een faire singles wedstrijd of zou Hayes nog een verassing in petto hebben voor één van beide heren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *