Nieuws

Jason TNK ziet af van rematch clausule

oktober 22, 2018
24 Views
no comments
2 minutes read
Jason TNK ziet af van rematch clausule

Het SLAM! Wrestling Academy bestuur introduceerde eerder dit jaar het SLAM! kampioenschap, een titel die het lanceerplatform zou betekenen voor elk SLAM! lid dat de droom najaagt om een vast lid van het Allstars roster te zijn. En dat is dan ook exact de reden waarom Jason TNK zich een weg baande door de tegenstanders om dat SLAM! kampioenschap te pakken te krijgen in mei dit jaar.

Na iets meer dan 4 maand aan de top van de SLAM! divisie verloor TNK het goud aan Daniel Sparks. Maar Jason is de nieuwe kampioen eerder dankbaar dan dat hij revanche gevoelens voor de situatie heeft. Volgens TNK heeft Sparks hem bevrijd uit het 'kinderbadje' en is hij nu klaar voor de 'echte' uitdagingen bij Pro Wrestling Allstars.

Echter, voor dat hij daar aan toe is heeft hij nog een punt op zijn agenda wat SLAM! betreft. Tijdens TNK's laatste wedstrijd tegen Sparks werd de wedstrijd verstoord door Keith Mercer. Het is al lang geen geheim meer dat Mercer niet kan leven met het succes van zijn voormalig partner, Daniel Sparks. Toen hij wou verhelpen dat Daniel met het goud naar huis ging liep het fout in de ring en raakte Mercer niet Sparks maar wel Jason vol in het gezicht, wat leidde tot het verlies van TNK.Na de wedstrijd volgde een woordenwisseling tussen beide heren, maar zodra TNK zijn rug naar Keith draaide viel Mercer de voormalig SLAM! kampioen aan in de rug om hem vervolgens tot tweemaal toe met zijn hoofd tegen de ringpalen te werpen. Dus vooraleer TNK een gooi doet naar nieuw goud binnen Pro Wrestling Allstars wil hij op 10 november eerst nog afrekenen met Keith Mercer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *