Nieuws

Daniel Sparks verdedigd SLAM! goud tegen John Francis

oktober 27, 2018
45 Views
no comments
1 minute read
Daniel Sparks verdedigd SLAM! goud tegen John Francis

Afgelopen week kregen we te horen van Jason TNK dat hij zijn rematch clausule voor het SLAM! kampioenschap niet wenst te gebruiken, en ging het SLAM! bestuur op zoek naar een uitdager die het zal opnemen tegen regerend SLAM! kampioen Daniel Sparks tijdens PWA Boiling Point.

Het SLAM! bestuur besloot om John Francis naar voren te schuiven als uitdager voor het goud. John (voorheen bekend als Johnny Truant) was werd eerder dit jaar geloot als reserve naast de lijst van de 8 deelnemers die aantraden in het SLAM! Wrestling Academy tornooi waar de eerste SLAM! kampioen gekroond zou worden. Aangezien de 8 initiële deelnemers aantraden in het tornooi werd John die avond toegevoegd aan een 3 vs 2 handicap wedstrijd waar hij samen met Rex Rage en Maverick Rennson het opnamen tegen het team van Rami Romeo en Joel Vox.

Op 10 november krijgt John eindelijk de kans om te strijden voor het SLAM! kampioenschap en hoopt hij zich meteen te kunnen ontpoppen als verassing van de avond wanneer hij het opneemt tegen de immens populaire Daniel Sparks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *