Nieuws

Online ticketverkoop Sole Survivor III start maandag

december 7, 2018
41 Views
no comments
2 minutes read
Online ticketverkoop Sole Survivor III start maandag

Na onze laatste show zit iedereen met een hele boel vragen... Hoe reageert Sam Bellamy op het verraad van 'partner' en 'vriend' Asriel Walker? Wat is de Student Union van plan met hun nieuwste aanwinst Rocky Jones? Zal Benjamin Van Es terug naar de Allstars ring keren om de DareDevil titel van Ruby Radley op te eisen? Wie word de eerste uitdager voor het Queen of Diamonds goud van Jami Sparx? Blijft het duo van Rob Raw en Rex Rage over de competitie heen walsen in de tag team divisie? Maar vooral, wat heeft Gabriel Angelfyre in petto voor Tamas Szabo nadat hij hem het European Allstars goud kostte in de wedstrijd tegen Fabulous Nicky?

Al deze vragen zullen worden beantwoord op zaterdag 16 maart wanneer Pro Wrestling Allstars de handen in elkaar slaat met SLAM! Wrestling Academy voor de derde editie van Sole Survivor. We gaan in Mechelen niet alleen op zoek naar wie zich uit het pak van 30 worstelaars weet te onderscheidden in de Sole Survivor wedstrijd, maar wie, naast het winnen van de Sole Survivor, ook met de Catch Cup trofee en het bijhorende titelcontract naar keuze naar huis mag.

Het beloofd weer een avond vol actie, spanning, sensatie en entertainment in Zaal Libertus. Mis dit evenement niet en bestel je kaartjes online vanaf maandag 10 december. Met de feestdagen in het vooruitzicht hebben wij ook cadeautje voor de vroege vogels. Gedurende de eerste 48 uur van de online voorverkoop kunnen onze fans genieten van 20% korting op hun bestelling. Om gebruik te maken van deze exclusieve korting, klik na het toevoegen van je gewenste aantal tickets op het winkelwagentje, selecteer 'Gebruik uw kortingsbon' en vul 'CATCHCUP10' in bij het tekstvak 'Uw kortingsboncode'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *