Nieuws

Online voorverkoop Sole Survivor III gestart!

december 10, 2018
42 Views
no comments
43 seconds read
Online voorverkoop Sole Survivor III gestart!

Vanaf vandaag zijn de online voorverkooptickets voor PWA Sole Survivor III - The Catch Cup X Edition op zaterdag 16 maart in Zaal Libertus te Mechelen te koop. Tijdens de eerste 48 uren (t.e.m. 11 december, 23u59) geven wij 20% korting op onze tickets.

Om gebruik te maken van deze exclusieve korting, klik na het toevoegen van je gewenste aantal tickets op het winkelwagentje, selecteer 'Gebruik uw kortingsbon' en vul 'CATCHCUP10' in bij het tekstvak 'Uw kortingsboncode'.

? Pro Wrestling Allstars online webshop ? http://www.prowrestling.be/webshop/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *