Nieuws

Sole Survivor III deelnemer: Mauro Wit

december 10, 2018
48 Views
no comments
1 minute read
Sole Survivor III deelnemer: Mauro Wit

"Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken". Die boodschap horen de studenten bij de SLAM! Wrestling Academy vele malen tijdens hun opleiding. En als er één persoon die boodschap ter harte heeft genomen is dat Mauro Wit.

Het nieuwste talent uit de SLAM! divisie mocht vorige maand zijn debuut maken in de Allstars ring tijdens de SLAM! Battle Royal die zou bepalen wie het nummer #30 word in de Sole Survivor III wedstrijd. Elke deelnemer in die Battle Royal wou maar al te graag die 30e plaats bemachtigen, maar die was slechts voor één iemand weggelegd. Aan het einde van de wedstrijd ging het tussen nieuwkomer Mauro Wit en de zelfverklaarde 'Allstar van het eerste uur' Steve Venom. In zijn debuutwedstrijd wist Wit vriend en vijand te verassen wanneer hij Venom wist te elimineren uit de wedstrijd en zich te ontpoppen tot verassing van de wedstrijd.

Op 16 maart bevind Mauro Wit zich in de, theoretisch gezien, beste positie van de avond wanneer hij als laatste de Sole Survivor wedstrijd zal betreden. Weet hij dan ook dan weer voor een verassing te zorgen en de Sole Survivor wedstrijd te winnen? Ontdek het zelf op 16 maart in zaal Libertus te Mechelen. Tickets zijn vanaf heden online verkrijgbaar via http://www.prowrestling.be/webshop/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *