Nieuws

Sole Survivor III deelnemer: Ruby Radley

december 13, 2018
37 Views
no comments
2 minutes read
Sole Survivor III deelnemer: Ruby Radley

De laatste Allstars show van 2018 was er een met een hele boel verassingen. Niet alleen was de aanwezigheid van Ruby Radley een verassing voor de fans, maar ze wist ook als eerste vrouw ooit het DareDevil kampioenschap te bemachtigen...

In september dit jaar maakte de Britse Ruby Radley haar terugkeer in de Allstars ring wanneer ze het opnam tegen landgenote Jami Sparx. De winnaar zou bepalen wie de #1 contender voor het Queen of Diamonds kampioenschap zou worden. Helaas greep Ruby net naast de overwinning, maar desalniettemin besloot ze in november terug naar België te reizen voor de laatste Allstars show van het jaar. Het was daar dat Spike Bones zijn rematch zou krijgen tegen de DareDevil kampioen, Benjamin Van Es. Wegens blessureleed kon Benjamin niet van de partij zijn, en besloot het Allstars bestuur de DareDevil titel vacant te verklaren. Spike kreeg alsnog de kans om het goud terug te winnen, en moest het daarvoor opnemen tegen 'sexy' Scotty Valentine. De Nederlander was zo zelfzeker dat hij voor de wedstrijd zei dat geen enkele man hem kon beletten om het DareDevil goud mee naar huis te nemen. En van die woorden maakte Ruby Radley meteen gebruik om zich kandidaat te stellen als extra deelnemer aan de titelwedstrijd. Geen man zou Scotty Valentine kunnen verslaan, maar zou een vrouw wel in staat zijn om de man uit Alkmaar te kloppen?

Ruby Radley bewees dat ze haar mannetje kan staan in de worstelring, en dat deed ze door de wedstrijd en het DareDevil goud te winnen! Met de titel in haar bezit is de Britse diva nu het doelwit van het hele Allstars roster die het goud wil veroveren. Wie de kans krijgt om de regerende kampioene uit te dagen voor het DareDevil goud op 16 maart is voorlopig nog een vraagteken, maar wat we wel al kunnen vertellen is dat Ruby zal aantreden in de Sole Survivor wedstrijd. Weet ze opnieuw voor een verassing te zorgen door de prestigieuze wedstrijd te winnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *