Nieuws

Sole Survivor III deelnemer: Rob Raw

december 17, 2018
38 Views
no comments
2 minutes read
Sole Survivor III deelnemer: Rob Raw

Samen met Sole Survivor III brengt Pro Wrestling Allstars de 10e editie van het Catch Cup spektakel. Het was in 2010 dat de organisatie de toenmalige Belgian Catch Cup trofee vanonder het stof haalde en hem opnieuw in de schijnwerpers zette om te bepalen wie de beste Belgische 'catcher' was van het moment. Het tornooi bracht 8 strijdlustige Belgen naar het toneel, maar aan het einde van de avond was het Rob Raw die het tornooi en de trofee wist te winnen.

Dat de 'Ringwarrior' één van de beste worstelaars op het Allstars roster is bevestigde hij ook door menig andere records op zijn naam te zetten waaronder die best verdedigende kampioen door het European Allstars goud maar liefst 10 keer met succes te verdedigen in binnen- en buitenland. Daarnaast maakt hij tot op de dag van vandaag ook, samen met zijn partner Rex Rage, deel uit van de meest dominante tag team kampioenen aller tijde. Begin deze maand verbeterden ze hun eigen record als langst regerende kampioenen door hun vorige regeerperiode van maar liefst 364 dagen te overschrijden. Intussen heeft het duo de kaap van de 380 dagen gehaald en de teller blijft doordraaien.

Maar na het winnen van het initiële Belgian Catch Cup tornooi wist Rob Raw de later hernoemde Catch Cup trofee niet meer te pakken te krijgen. Hij nam nog 4 keer deel aan het prestigieuze evenement maar moest zich tevreden stellen met een 6e, 5e en tot tweemaal toe 3e plaats. Ook tijdens de vorige Sole Survivor wedstrijden wist Rob niet meer voor verassingen te zorgen. Als we zijn prestaties uit de eerste twee edities van de Sole Survivor wedstrijden optellen stond Rob slechts 10 minuten en 40 seconden in de ring, en wist hij 3 anderen uit de wedstrijden te elimineren.

Op 16 maart krijgt Rob de kans om opnieuw geschiedenis te schrijven. Weet hij in Mechelen wel zijn draai te vinden tijdens de 3e editie van Sole Survivor, en weet hij na 9 jaar die Catch Cup trofee opnieuw beet te nemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *