Nieuws

Sole Survivor III deelnemer: Daniel Sparks

december 23, 2018
26 Views
no comments
2 minutes read
Sole Survivor III deelnemer: Daniel Sparks

Het jaar 2018 stond voor Daniel Sparks in het teken van het SLAM! kampioenschap. In het voorjaar stond de Black Dragon in de finale voor het nieuwe kampioenschap tegen Jason TNK, maar het was The Noob Killer die op dubieuze wijze aan de haal ging met het goud. De hele zomer lang was Jason TNK de uitdager telkens een stapje voor, maar in september wist Sparks dan toch het goud te veroveren. De deur naar het Allstars roster staat nu dan ook open voor de SLAM! kampioen, maar het bied nog geen garanties op succes.

Het winnen van de Catch Cup trofee tijdens de Sole Survivor III wedstrijd zou daar echter wel meteen verandering in kunnen brengen. In zijn eerste Catch Cup deelname in 2016 bereikte Sparks meteen de vierde plaats. Hij strandde als eerste in de finale tegen Rob Raw, Steve Venom en de uiteindelijke winnaar Rex Rage. In 2017 maakte Daniel opnieuw een sterke indruk door met een zesde plaats. Hij was de laatste deelnemer uit de SLAM! divisie die het uithield in de wedstrijd en bleef over tussen namen als Lana Austin, Steve Venom, Mot Van Kunder, Tamas Szabo en de uiteindelijke winnaar Spike Bones.

Maar de beste Catch Cup prestatie van de Black Dragon was tijdens de editie van 2018. Hij greep toen net naast de trofee wanneer Mike Schwarz hem als allerlaatste uit de wedstrijd elimineerde. Kan de regerend SLAM! kampioen meteen een impact maken met zijn debuut op het Allstars roster? Weet hij dit jaar wel de trofee te pakken te krijgen? Een ding is zeker, "the way of the dragon" is voor Daniel Sparks een pad naar het goud, maar weet hij zich langs 29 andere deelnemers te banen op weg naar het goud op 16 maart?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *