Nieuws

Sole Survivor III deelnemer: Tamas Szabo

december 27, 2018
51 Views
no comments
4 minutes read
Sole Survivor III deelnemer: Tamas Szabo

Exact een jaar geleden was Tamas Szabo ongetwijfeld de gelukkigste man van het Allstars roster. De Hongaar stond aan de top van de Allstars divisie als kersvers European Allstar kampioen. Hij wist het goud te behalen door de tweede editie van Sole Survivor te winnen. In slechts twee maanden tijd wist hij alle titels bij Pro Wrestling Allstars in zijn bezit te hebben; het DareDevil kampioenschap, Tag Team kampioenschap en het European Allstars goud. Hoewel Nitro de eerste twee titels op een dubieuze wijze uit zijn handen zag glippen was hij niet van plan om de Europese titel snel uit handen te geven.

Na een overtuigende titelverdediging tijden de 10 Year Anniversary show tegen Saxon Huxley, Mike Schwarz en Rami Romeo kreeg de kampioen in de Ierse Fabulous Nicky een uitdager die tot het uiterste zou gaan om het goud van Szabo af te snoepen. Na een eerste mislukte poging in september sloeg de uitdager er in november toch in om Nitro te onttronen, mits een helpende hand uit een onverwachte hoek. Gabriel Angelfyre lag aan de basis van het verlies dat Nitro leed in dezelfde zaal waar hij bijna één jaar voordien het goud had gewonnen.

Hoe dit verhaal tussen Tamas Szabo, Fabulous Nicky en Gabriel Angelfyre verder gaat is voorlopig nog een vraagteken, maar één ding is zeker; Nitro stapt op 16 maart de Allstars ring opnieuw in tijdens de derde editie van Sole Survivor. Het is een wedstrijd die Szabo maar al te goed kent! Tijdens de twee voorgaande edities schreef de Hongaar telkens geschiedenis. Zowel in de eerste, als de tweede editie spendeerde Nitro het meeste tijd in de wedstrijd. Tijdens Sole Survivor I stond hij 17 miuten en 48 in de ring, en tijdens de tweede editie verbrak hij zijn eigen record door het maar liefst 22 minuten en 30 seconden uit te houden in de wedstrijd, en ze dan ook nog te winnen! Met maar liefst een gezamenlijke tijd van 40 minuten en 18 seconden en 10 eliminaties over beide wedstrijden ligt Nitro ver op kop in de Sole Survivor Records. Szabo betrad de eerste Sole Surivor wedstrijd als nummer 16 en deel uit te maken van de laatste 3 deelnemers, en de tweede Sole Survivor wedstrijd won hij na de ring eveneens als 16e deelnemer te betreden.

Dat Tamas Szabo een niet te onderschatten deelnemer is aan Sole Survivor III is zeker geen geheim. En hoewel hij alle redenen heeft om ook deze editie te winnen om zich weer een weg naar de top te banen kan Nitro ook de enige prijs die hij nog niet wist te behalen bij Pro Wrestling Allstars nu weten te verzilveren. Want naast al het goud dat Szabo wist te behalen en alle records dat hij reeds wist te vestigen is de Catch Cup trofee het enige goud dat nog op zijn lijstje ontbreekt. En er is geen beter moment voor Nitro om dit laatste puzzelstukje en een weg naar een nieuwe titelwedstrijd te verzekeren dan door het winnen van de 10e Catch Cup trofee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *