Nieuws

Sole Survivor III deelnemer: Jami Sparx

januari 14, 2019
82 Views
no comments
1 minute read
Sole Survivor III deelnemer: Jami Sparx

Ook onze gloednieuwe Queen of Diamonds zal deelnemen aan de derde editie van Sole Survivor. Jami Sparx maakte vorig jaar haar Allstars debuut tegen de toenmalig kampioene Audrey Bride. Het lukte het jong Brits talent die avond niet om het goud te veroveren, maar ze liet wel een sterke indruk na bij het publiek en het bestuur.

Enkele maanden later kreeg ze de kans om zich te kwalificeren voor een nieuwe titelwedstrijd wanneer ze het opnam tegen haar landgenoot Ruby Radley, waarbij de winnaar van de wedstrijd de nieuwe #1 contender zou worden. Deze keer sloeg Sparx er wel in om een singles overwinning te behalen. En zo kreeg de goedlachse Jami in november vorig jaar opnieuw de kans om het Queen of Diamonds goud te veroveren. In haar herkansing was Sparx wel succesvol. Er bestond geen beter moment voor de nagelnieuwe kampioene om het goud voor zich te winnen dan tijdens de allerlaatste wedstrijd van het jarenlange boegbeeld van de Diamonds Divisie, Audrey Bride.

Op 16 maart zal Jami Sparx voor het eerst haar titel verdedigen in Mechelen. Wie haar tegenstandster zal worden zullen we weldra te weten komen. Maar naast haar titelverdediging zal Jami ook aantreden als één van de 30 deelnemers in de Sole Survivor wedstrijd. Weet ze als Queen of Diamonds ook haar mannetje te staan in de intergender competitie? Ontdek het zelf op 16 maart tijdens PWA Sole Survivor III!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *