Nieuws

Sole Survivor III deelnemer: Rex Rage

januari 16, 2019
36 Views
no comments
2 minutes read
Sole Survivor III deelnemer: Rex Rage

Na Rob Raw zal ook de tweede bezitter van het PWA Tag Team goud, Rex Rage, deelnemen aan de derde Sole Survivor wedstrijd.

Niet alleen wist Rex tot tweemaal toe tag team goud te veroveren bij Pro Wrestling Allstars, maar is hij ook een voormalig European Allstar kampioen. Net wanneer hij het goud bijna een jaar lang in zijn bezit had, werd de Warhound geklopt door Tamas Szabo in de tweede editie van de Sole Survivor wedstrijd voor de Europese titel.

Rage betrad de Sole Survivor als het nummer 21 en wist het uit te houden tot aan het einde van de wedstrijd, en verloor het goud als finalist in de wedstrijd. 17 minuten en 15 seconden hield de Warhound stand in de wedstrijd, maar moest zich uiteindelijk gewonnen geven aan de uiteindelijke winnaar, Tamas Szabo.

Als Rex Rage en Rob Raw niet op zichzelf al een grote bedreiging vormen voor de 28 andere deelnemers kunnen hun tegenstanders alleen maar hopen dat de Tag Team kampioenen geen gunstige loting hebben waardoor ze gelijktijdig in de ring staan gedurende de Sole Survivor wedstrijd. Hoewel er aan het einde van de rit maar één man kan winnen zullen de Warriors of the World er zeker voor zorgen dat zij alle competitie vroegtijdig zullen elimineren uit de strijd. Net als Rob is Rex niet vreemd aan Catch Cup goud, want ook hij wist net als zijn partner dat reeds deed in 2010 ook de trofee te bemachtigen in 2016. Maar ondanks dat Rex dichtbij kwam wist nog geen van beide een Sole Survivor wedstrijd te winnen, en dat zou een mooie verdienste zijn voor het palmares van één van de beide regerend Tag Team kampioenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *