Nieuws

Sole Survivor III deelnemer: Rami Romeo

januari 23, 2019
45 Views
no comments
1 minute read
Sole Survivor III deelnemer: Rami Romeo

Een Pro Wrestling Allstars show in Mechelen zonder het feestbeest van eigen bodem in de ring is als een fuif zonder dj. Ook Rami Romeo voegt zich toe aan de 29 anderen die zullen strijden in de Sole Survivor wedstrijd om de felbegeerde Catch Cup trofee.

Dat Rami de volledige zaal achter zich zal hebben op 16 maart is vrijwel zeker, maar weet hij ook met de Catch Cup trofee aan de haal te gaan? De voorbije jaren wist Rami zijn stempel niet te drukken in de Catch Cup tornooien of Sole Survivor wedstrijden. Kan de magie van het Mechelse publiek de hometown hero net dat beetje extra geven om de competitie te elimineren? Ontdek het zelf op zaterdag 16 maart in Zaal De Brug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *