Nieuws

Amale Winchester doet opnieuw een gooi naar Allstars goud

januari 27, 2019
70 Views
no comments
1 minute read
Amale Winchester doet opnieuw een gooi naar Allstars goud

Voor het eerst sinds het winnen van het Queen of Diamonds kampioenschap zal regerend kampioene Jami Sparx de titel verdedigen tijdens Sole Survivor III te Mechelen. In die eerste titelverdediging krijgt de jongedame uit Groot-Brittannië een sterke uitdager in de vorm van Amale Winchester.

Het is niet de eerste keer dat de Française de kans krijgt om het Queen of Diamonds goud te veroveren. Twee jaar geleden maakte Amale haar Allstars debuut in een titelwedstrijd tegen toenmalig kampioene Lana Austin. Die bewuste avond greep ze net naast de titel, maar sindsdien heeft Winchester niet stilgezeten. In de zomer van 2017 reisde ze naar de Verenigde Staten om haar kennis en skills bij te schaven. En naast wedstrijden in de U.S.A. werkte ze zich ook op bij enkele top organisaties in Frankrijk en Duitsland.

Op 16 maart keert ze dan ook vol zelfvertrouwen terug naar België met de intentie om deze keer wél met het Queen of Diamonds goud weer naar huis te keren. Zal Amale slagen om haar doel te bereiken, of houd Jami Sparx het goud stevig beet? En uiteraard stapt de Française diezelfde avond ook de ring in als één van de 30 deelnemers aan de Sole Survivor III wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *