Nieuws

Sole Survivor III deelnemer: Fabulous Nicky

januari 30, 2019
55 Views
no comments
2 minutes read
Sole Survivor III deelnemer: Fabulous Nicky

Het jaar 2018 werd afgesloten met een zeer intense 'No Disqualification' wedstrijd voor het European Allstars kampioenschap tussen Tamas Szabo en Fabulous Nicky. Ongeacht de geduchte strijd die beide worstelaars leverde kwam de grootste schok aan het einde van de wedstrijd. Kersvers Hall of Fame'er en voormalig tag team partner van Tamas Szabo, Gabriel Angelfyre, had het gedurende de wedstrijd steeds weer aan de stok met Fabulous Nicky. Wanneer de Ier besloot om het hoofd van Nitro te vermorzelen met twee stoelen werd hij afgeleid door de Modern Messiah die een afslachting van zijn voormalig tag team partner wou behoeden. Nicky daagde Angelfyre uit om de ring te betreden om hem een lesje te leren. Wanneer de sfeer tussen Fabulous Nicky en Gabriel Angelfyre bitsiger werd in de ring richtte de Modern Messiah zich tot Szabo en maaide hem neer met zijn wandelstok. De Ierse uitdager stond perplex van wat er zich net had afgespeeld en aarzelde geen seconde om van de situatie gebruik te maken om de wedstrijd te winnen, en verdween meteen erna met het goud richting de backstage.

Wat dit allemaal betekend voor Tamas Szabo en Angelfyre, daar hopen we u weldra meer over te mogen vertellen. Maar wat de gloednieuwe European Allstars kampioen betreft kunnen we u wel reeds vertellen dat hij het goud op 16 maart zal verdedigen. Zoals we u eerder met veel spijt hebben meegedeeld zal de initiƫle uitdager voor deze titelwedstrijd, El Ligero, niet aanwezig zijn op het evenement wegens de verplichtingen in het nieuwe NXT UK contract dat Ligero afsloot kortelings na onze bekendmaking. Het Allstars bestuur heeft intussen nog niet stilgezeten is momenteel volop op zoek naar een passende vervanger die het in Mechelen zal opnemen tegen de Europese kampioen.

Naast de geplande titelverdediging zal Fabulous Nicky ook aantreden als deelnemer in de Sole Survivor wedstrijd. Het zal de eerste keer zijn dat de Ier zal deelnemen aan een Sole Survivor of Catch Cup evenement. Weet hij zijn stempel als kampioen te drukken tegen de 29 anderen in de wedstrijd? Ontdek het zelf op 16 maart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *