Nieuws

Sole Survivor III deelnemers: Student Union

februari 28, 2019
49 Views
no comments
2 minutes read
Sole Survivor III deelnemers: Student Union

Bij de vorige Allstars show konden we kennis maken met de nieuwste groep in België. Sinds zijn debuut in België heeft Mr. Williams achter de schermen enkele SLAM! studenten benaderd met het voorstel om zich aan te sluiten bij zijn Student Union, en beloofde hen dat ze samen grootse dingen zullen realiseren.

Zo weten we reeds dat Mr. Williams een loyale assistente gevonden heeft in Miss Hayes die het Belgische secretariaat van de Student Union beheerd. Het eerste officiële actieve lid van de groep bewees meteen van belangrijke waarde te zijn wanneer hij Mr Williams aan zijn overwinning tijdens PWA Boiling Point hielp. Uiteraard hebben we het over niemand minder dan John Francis. Diezelfde avond leek John ook het eerste goud voor de groep te pakken te krijgen, maar hij greep net naast het SLAM! kampioenschap in zijn wedstrijd tegen Daniel Sparks.

Het nieuwste lid van de groep werd gedwongen om zich bij de groep aan te sluiten. Rocky Jones verloor immers zijn wedstrijd tegen Student Union kopman Mr. Williams, en werd geen keuze gelaten om de Student Union te vervoegen.

Op 16 maart keren de drie leden van de Union terug naar de Allstars ring en zullen wellicht als één front de strijd aangaan tegen de 27 andere deelnemers in de Sole Survivor wedstrijd. Mr. Williams zal niet van de partij zijn, maar hij heeft zijn leden duidelijke instructies gegeven over wat hij van hen verwacht op 16 maart. En niet alleen voor hen, maar ook voor Queen of Diamonds kampioene Jami Sparx had Williams nog een bericht ...

De vraag is, zal de Student Union op één lijn staan tijdens PWA Sole Survivor III? Dat Miss Hayes en John Francis de opdrachten van hun mentor zullen opvolgen staat vast, maar heeft Rocky Jones vrede genomen met zijn positie binnen de Student Union? Mr. Williams heeft er alvast duidelijke instructies gegeven aan zijn rechterhand Miss Hayes om Jones op het juiste pad te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *