Nieuws

Zafar Ameen keert terug naar Pro Wrestling Allstars

maart 6, 2019
39 Views
no comments
2 minutes read
Zafar Ameen keert terug naar Pro Wrestling Allstars

Vorige week kwamen we te weten dat Gabriel Angelfyre een 'goede vriend' heeft opgetrommeld om het op 16 maart op te nemen tegen Tamas Szabo. Vandaag werd de mysterieuze partner van de Modern Messiah onthuld.

Gabriel doet beroep op niemand minder dan Zafar Ameen. Allstars fans herinneren zich Zafar wellicht nog van de Allstars show waarop hij net naast het Europees goud greep van toenmalig kampioen Johnny Evers. De voorbije jaren schepte Gabriel en Zafar een hechte band in Hongarije, beide heren hadden namelijk dezelfde rivalen, waarvan de naam van Nitro ook hoog op het lijstje stond. Het is dus niet vreemd dat Angelfyre beroep doet op Zafar. Hij heeft immers ook een onafgeronde vete met Szabo, en daarnaast heeft hij ook nog het een en ander recht te zetten in de Allstars ring.

Om het vuur op te laaien werd er ook een heuse inzet aan de wedstrijd toegevoegd. Beide heren zullen alles op alles zetten om een overwinning op zak te halen, maar de verliezer van deze wedstrijd zal als eerste deelnemer aantreden in de Sole Survivor. Zowel Nitro als Zafar willen maar al te graag terug een gooi doen naar de Europese titel, en ze hopen een snelle weg naar het goud te nemen door het winnen van de Sole Survivor. Maar voor de verliezer van hun singles wedstrijd eerder op de avond zal de weg naar hun beoogde doel heel lang worden, en met Gabriel Angelfyre in de hoek van Zafar lijken de kansen voor Tamas Szabo snel te slinken ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *