Nieuws

Sole Survivor III: Ticket info + Update

maart 12, 2019
65 Views
no comments
3 minutes read
Sole Survivor III: Ticket info + Update

Online ticketverkoop afgesloten

De online voorverkoop via onze webshop is afgesloten. Alle bestellingen tot en met 12 maart worden nog verwerkt zodra wij de betalingen op onze rekening ontvangen hebben.

Wil u toch geen seconde van de actie missen en alsnog een ticketje aan voorverkoop tarief bemachtigen kan dit nog steeds tot en met vrijdag 15/03 tot 21u.

Tot die tijd kan u ons via prowrestling@live.be een mailtje sturen met uw voornaam, achternaam en het aantal gewenste tickets.

Wij noteren uw naam en gewenste aantal tickets op onze voorverkooplijst. Door zaterdag uw naam te vermelden aan de kassa kan u toegang verkrijgen tot het evenement aan voorverkooptarief.

Amale Winchester wint goud in Duitsland

Aanstaande zaterdag staat Amale Winchester oog in oog met regerend Queen of Diamonds, Jami Sparx, voor het Allstars goud. Vorig weekend wist de Française het Women Of KULT Championship te veroveren in Duitsland, en is nu uit om ook in België goud te behalen.

Nieuw namen toegevoegd aan Sole Survivor wedstrijd

Voormalig PWA Tag Team kampioen en DareDevil kampioen, Spike Bones, stapt in Mechelen de ring weer in. Het jaar begon verschrikkelijk voor Spike Bones, die een ernstige knieblessure opliep dat hem voor maanden aan de kant zou houden. Maar de man uit Charleroi heeft kosten noch moeite gespaard om te herstellen en zich te kunnen klaarstomen voor de Sole Survivor. Spike miste de vorige editie van de Sole Survivor omdat hij eerder op de avond een hoofdwonde opliep in zijn wedstrijd tegen Steve Venom, en na de wedstrijd naar het hospitaal werd afgevoerd.

De enige dokter in pro wrestling, George Meddleson, keert eveneens terug naar de Allstars ring. Vorig jaar trok Meddleson de wereld rond om zijn wrestlingskills bij te schaven. Benieuwd hoe de Nederlandse dokter het er vanaf brengt tijdens de Sole Survivor wedstrijd?

Jason TNK treed voor de tweede keer in zijn carrière aan in een Sole Survivor wedstrijd. Sinds zijn deelname aan de tweede editie van Sole Survivor is TNK er in geslaagd een vaste waarde te worden voor het Vlaamse publiek. Hij won het SLAM! kampioenschap en verzilverde zo ook zijn plaats op het Allstars roster.

We verwelkomen eveneens nieuw Belgisch talent bij Pro Wrestling Allstars. Zo zal op 16 maart Emily Sauvage voor de eerste keer de Allstars ring instappen tijdens de Sole Survivor wedstrijd. Deze jongedame worstelt intussen bijna 9 jaar en was reeds in actie te zien bij diverse organisaties in Wallonië en Frankrijk. Momenteel is zij, samen met haar tag team partner Priscilla, houder van BWS Tag Tag kampioenschap. Er bestaat dus geen twijfel dat zij haar mannetje weet te staan in de ring, is zij ook klaar om de strijd aan te gaan met de 29 anderen in de Sole Survivor wedstrijd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *