Nieuws

Jay Skillet komt naar Redemption

maart 28, 2019
33 Views
no comments
1 minute read
Jay Skillet komt naar Redemption

Hoogbezoek voor de leden van SLAM! wanneer drievoudig wXw Tag Team kampioen 'Jay Skillet' op zondag 28 april naar SLAM! Redemption komt.

Dit najaar staat het officiële Allstars debuut van Jay Skillet op het programma, maar voor het zover is komt het Duitse talent orde op zake stellen bij SLAM! Wrestling Academy. Voor de fans die niet bekend zijn met het werk van Skillet kunnen we u vertellen dat deze man de kneepjes van het vak leerde aan de hand van namen als Bad Bones, Emil Sitoci & Aleister Black. Hij is intussen meer dan 8 jaar actief in de ring, en worstelde onder meer voor Westside Xtreme Wrestling, Big Japan Pro-Wrestling, Combat Zone Wrestling en menig andere organisaties.

Niet alleen is Jay Skillet een tag team specialist en drievoudig wXw Tag Team kampioen, maar ook in singles actie is hij een niet te onderschatten deelnemer en is hij een voormalig GSW Breakthrough kampioen.

Dat Skillet ook Allstars goud in het vizier heeft steekt hij niet onder stoelen of banken, maar zijn eerste halte op weg naar dat potentiële goud is bij SLAM! Redemption. Bestel je tickets via onze webshop zolang de voorraad strekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *