Ongecategoriseerd

Nieuwe vrouwelijke gezichten van eigen bodem

april 3, 2019
32 Views
no comments
3 minutes read
Nieuwe vrouwelijke gezichten van eigen bodem

Een vijftal jaar geleden creëerde Pro Wrestling Allstars de Diamonds divisie. Een eigen divisie waar het vrouwelijk talent van het Allstars roster uitvocht op weg naar de ultieme titel, het Queen of Diamonds kampioenschap.

Doorheen de jaren bood de Diamonds divisie plaats aan diverse Europese vrouwelijke top talenten. In al die tijd was er slechts één Belgische dame die onze driekleur verdedigde tegen uitdagers uit Hongarije, Ierland, Frankrijk, ... . Echter, sinds het vertrek van Shayla Skye was het Belgische aandeel in de strijd om het Queen of Diamonds goud verdwenen.

Maar, naast nieuw vrouwelijk talent word klaargestoomd binnen de SLAM! Wrestling Academy, krijgen op 28 april ook twee dames van eigen bodem de kans om het Allstars bestuur te laten zien wat zij in hun mars hebben.

Vorige maand kregen we in de Sole Survivor wedstrijd al een eerste kennismaking met Emily Sauvage. De voormalig WAC Women's kampioene liet geen seconde onbenut om zich te meten met Jami Sparx en Amale Winchester tijdens de wedstrijd. Ze werd geëlimineerd uit de Sole Survivor wedstrijd door Amale, maar het Allstars bestuur nodigde haar uit voor een één op één wedstrijd bij SLAM! Redemption.

Foto: Miguel Discart

In die wedstrijd op 28 april neemt ze het op tegen de 'Princess of Pain' Priscilla. Beide dames zijn geen onbekenden voor elkaar, meer zelfs, op dit moment zijn ze samen de regerend BWS Tag Team kampioenen. Priscilla is niet vreemd haar goud, want dit is haar derde regeerperiode als BWS Tag Team kampioene, en voorheen wist ze ook de BCWF European titel te behalen en die voor 336 dagen met succes in haar bezit te houden.

Beide dames deelden in de voorbije 8 jaar vaak de ring met elkaar, zowel als partners en als tegenstandsters. Op 28 april nemen ze het tegen elkaar op in een vriendschappelijk onderonsje. Emily en Priscilla willen het Allstars bestuur en de fans laten zien wie ze zijn, en waartoe ze tot in staat zijn, in de hoop in de nabije toekomst zich ook te mogen meten met de andere dames binnen de Diamonds divisie.

Kaartjes voor het evenement zijn nog steeds beschikbaar via onze webshop, maar de aantallen zijn gelimiteerd. Wees er dus snel bij om jou ticket te bemachtigen want OP = OP!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *