Nieuws

Sam Bellamy en Asriel Walker gaan de strijd met elkaar aan

april 11, 2019
30 Views
no comments
1 minute read
Sam Bellamy en Asriel Walker gaan de strijd met elkaar aan

Maandenlang werd Sam Bellamy geterroriseerd door "Channel 13". Fans en collega worstelaars waren in shock nadat Asriel Walker zichzelf ontmaskerde als de bezieler van Channel 13.

Asriel liet zijn tag partner Bellamy tijdens hun tag team wedstrijd tegen de Soldiers of Fortune alleen achter in de ring om rake klappen te mogen incasseren van Sean Lucas en Andrei Ivanov. Na de wedstrijd strooide Walker zout in de wonde van Sam door hem in de rug aan te vallen en zichzelf te onthullen als het brein achter Channel 13.

Na weken van stilte besloot Bellamy het heft in eigen handen te nemen en Walker uit te dagen voor een wedstrijd bij PWA Sole Survivor. Asriel reageerde in eerste instantie niet op de oproep, maar zodra Sam's rug gedraaid was viel Walker opnieuw aan. Echter wist Sam terug vechten en beide heren werden in de ring uit elkaar gehaald door een leger van SLAM! worstelaars.

Op 28 april is er geen ontlopen meer aan voor Walker. Beide heren zullen elkaar treffen in een 1 op 1 wedstrijd tijdens SLAM! Redemption. We mogen er alvast vanuit gaan dat er heel veel opgekropte frustratie en wraak geuit zal worden in de confrontatie tussen beide heren.

Tickets voor dit evenement zijn nog steeds voorradig via onze webshop, maar slechts in beperkte mate. Dus bestel jou tickets nu zolang de voorraad strekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *