Nieuws

Steve Venom daagt SLAM! kampioen Daniel Sparks uit voor een titelwedstrijd

april 18, 2019
28 Views
no comments
3 minutes read
Steve Venom daagt SLAM! kampioen Daniel Sparks uit voor een titelwedstrijd

Het is inmiddels bijna één jaar geleden dat het SLAM! kampioenschap in het leven werd geroepen. Die titel stond in het voorbije jaar garant voor een spannend tornooi en enkele geweldige titelwedstrijden. Huidig kampioen Daniel Sparks mag dan in de finale van het tornooi voor de titel net naast het goud gegrepen hebben, maar hij wist de titel weg te kapen van Jason TNK.

In datzelfde tornooi zagen we Steve Venom deelnemen, die hoopte via het SLAM! kampioenschap weer een plekje op het Allstars roster te kunnen veroveren. Helaas werd hij in de eerste ronde uit het tornooi gewipt door nieuwkomer Asriel Walker. Steve zocht dan andere wegen uit om weer aan een Allstars contract te komen, en hoopte zo eerder dit jaar zijn doel te bereiken door het winnen van de Sole Survivor wedstrijd.

Venom lootte tot zijn grote spijt het startnummer '2' voor de wedstrijd, maar dat behoede hem niet om alles op alles te zetten om als winnaar uit de bus te komen. En voor een zeer lange tijd ging alles goed voor de voormalig PWA DareDevil en Tag Team kampioen. 18 minuten en 40 seconden wist hij stand te houden, maar hij werd uit droom om de Sole Survivor wedstrijd te winnen wakker geschud door Daniel Sparks die Venom uit de wedstrijd wist te elimineren.

Steve zag zijn nieuw Allstars contract als sneeuw voor de zon verdwijnen. Slechts één pad kan hem nu nog naar het Allstars roster leiden, en dat is via het SLAM! kampioenschap. Daags na de Sole Survivor wedstrijd klopte Venom aan bij het SLAM! bestuur en eiste een één op één wedstrijd tegen de SLAM! kampioen om wraak te nemen voor de gebeurtenissen tijdens de Sole Survivor wedstrijd.

Uiteraard weet het bestuur ook dat Venom slechts op één ding uit is, maar Daniel en Steve hebben een lange geschiedenis samen. Beide heren stonden al meer dan 20 keer tegenover elkaar in de ring. Ze namen het tegen elkaar op bij diverse organisaties in binnen- en buitenland in Battle Royals, Tag Team wedstrijden, Six Man Tag Team wedstrijden en in de 4 way finale wedstrijd voor de Catch Cup '16 trofee, maar nog nooit stonden beide heren tegenover elkaar in een één op één wedstrijd.

Op 28 april is het dan eindelijk zover. Daniel Sparks verdedigd die namiddag het SLAM! kampioenschap tegen Steve Venom bij SLAM! Redemption. Tickets zijn nog steeds beschikbaar in beperkte oplage via de Allstars webshop. Aarzel niet, bestel je kaartjes nu het nog kan, want op = op.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *