Nieuws

De strijd tussen The Real Heroes en de Student Union nog niet ten einde

april 19, 2019
27 Views
no comments
2 minutes read
De strijd tussen The Real Heroes en de Student Union nog niet ten einde

Tijdens de Sole Survivor show kregen de PWA Tag Team kampioenen, Rob Raw & Rex Rage, niet één, maar wel twee teams die naar Mechelen waren gereisd om met goud weer naar huis te gaan.

Het eerste team werd aan de kampioen voorgesteld door hun voormalig manager Nina. Na een lange afwezigheid maakte ze haar rentree in Mechelen, en stelde ze haar nieuwe team 'The Real Heroes' voor bestaande uit Spike Bones en Jason TNK. Maar voor ze de strijd met de kampioenen konden aangaan werden ze verstoord door de Student Union. Miss Hayes leidde het team van Rocky Jones en John Francis naar de ring, en vertelde dat ook zij een gooi zouden doen naar het goud.

Helaas voor de uitdagers waren het de Warriors of the World die het goud met succes wisten te verdedigen, maar voor de leden van The Real Heroes en de Student Union is de oorlog ver van voorbij. Wij haalden zowel Nina als Miss Hayes voor onze camera op zoek naar een reactie over de wedstrijd, en beide teams schuiven de schuld van het verlies in elkaars schoenen.

Op 28 april krijgen beide teams de kans om te bewijzen wat ze waard zijn, en wie het beste duo is. Welk team zet terug een stapje hogerop de ladder in de tag team divisie?

Tickets zijn nog steeds beschikbaar in beperkte oplage via de Allstars webshop. Aarzel niet, bestel je kaartjes nu het nog kan, want op = op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *