Nieuws

SLAM!’s nieuwste gezichten zichzelf laten gelden

april 21, 2019
18 Views
no comments
2 minutes read
SLAM!’s nieuwste gezichten zichzelf laten gelden

We kondigden eerder deze maand het SLAM! debuut van Jay Skillet aan, vandaag weten we ook wie hij zal treffen op 28 april in Boom. Hij zal bij SLAM! Redemption in de ring vergezeld worden van twee van de andere nieuwste gezichten op het SLAM! roster.

Bij PWA Boiling Point in November vorig jaar zagen we hoe Mauro Wit in zijn Allstars debuut wedstrijd zichzelf wist te onderscheiden van de competitie en de battle royal wist te winnen die hem het nummer #30 in de Sole Survivor wedstrijd bezorgde. Helaas voor Mauro was de laatste startpositie in de wedstrijd geen garantie voor een overwinning, maar toch wist hij gedurende zijn tijd in de wedstrijd zelf een sterke indruk te maken tegenover de gevestigde waarden binnen Pro Wrestling Allstars.

Tijdens diezelfde Sole Survivor show kreeg de andere nieuwkomer op het SLAM! roster, Leo Leroi een mooie kans om goud te winnen in zijn singles debuut. Hij kreeg de kans om het op te nemen tegen regerend SLAM! kampioen Daniel Sparks. De kampioen had de nodige moeite om zijn titel met succes te verdedigen tegen het nieuwe gezicht uit West Vlaanderen. Het is duidelijk dat Leroi een niet te onderschatten lid is geworden op het SLAM! roster, en dat hoopt hij zelf snel te bevestigen met een overwinning.

Niet alleen Leroi, maar ook Skillet en Wit zijn vastberaden om alles op alles te zetten om op 28 april met een overwinning naar huis te keren, en zichzelf te laten gelden bij SLAM!

Bestel snel nog een van de laatste tickets als je deze show niet wil missen. Aarzel niet, bestel je kaartjes nu het nog kan, want op = op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *