Nieuws

Twee broers gaan de strijd met elkaar aan

april 22, 2019
24 Views
no comments
1 minute read
Twee broers gaan de strijd met elkaar aan

Tijdens de Sole Survivor wedstrijd maakten we kennis met het nieuwste SLAM! talent Dante Mercer. Het jongere broertje van doorgewinterd SLAM! worstelaar Keith Mercer maakte zijn debuut tegen de zin in van zijn oudere broer.

Volgens Keith is er slechts plaats voor één Mercer in de SLAM! en Allstars ring, en is hij de enige die op die plek hoort te staan. Dante mag dan wel in zijn broers voetsporen treden, maar is er van overtuigd om zijn eigen pad te bewandelen in de wrestlingwereld, met of tegen de wil van zijn broer.

Hoewel Dante toch een sterke indruk maakte tijdens zijn debuut werd hij snel geëlimineerd uit de wedstrijd door Keith. Op 28 april krijgt Dante zijn eerste officiële singles wedstrijd, en neemt hij het op tegen zijn eigen vlees en bloed met de intentie om te bewijzen dat ook hij in deze ring thuishoort.

Welke Mercer broer weet bij SLAM! Redemption de bovenhand te nemen en een overwinning thuis te halen? Bestel snel nog een van de laatste tickets als je deze show niet wil missen. Aarzel niet, bestel je kaartjes nu het nog kan, want op = op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *