Nieuws

Komt Rami Romeo’s feestje in het gedrang?

april 23, 2019
18 Views
no comments
1 minute read
Komt Rami Romeo’s feestje in het gedrang?

Na bijna een jaar keert SLAM! opnieuw naar De Schorre in Boom, en op die magische ondergrond waar ook het jaarlijkse Tomorrowland festival plaatsvind mag ook feestbeest Rami Romeo niet ontbreken.

Ook op 28 april zal Rami paraat zijn om opnieuw een feestje te bouwen. Uit ervaring weten we dat de heilige grond van Tomorrowland de voormalig PWA Tag Team kampioen telkens net dat ietsje extra geeft in de ring. En dat zal hij kunnen gebruiken. Zijn tegenstander komt helemaal niet om een feestje te bouwen, maar om alles op zijn pad te vermorzelen.

Het is niet de eerste keer dat we Remy Avery in de SLAM! ring mogen verwelkomen. Hij was al enkele keren te zien tijdens battle royals en de laatste editie van Sole Survivor. Aanstaande zondag zal hij voor het eerst in een één op één wedstrijd aantreden in de SLAM! ring en hij is vastberaden om met een overwinning weer naar Nederland te keren. Voor Remy is er geen betere opportuniteit om zichzelf te bewijzen door het Belgische feestbeest op zijn eigen terrein te kloppen.

Weet Avery in zijn missie te slaan en Rami's feestje te verpesten? Bestel snel nog een van de laatste tickets als je deze show niet wil missen. Aarzel niet, bestel je kaartjes nu het nog kan, want op = op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *