Nieuws

De dominantste kampioen van Pro Wrestling Allstars komt naar Mechelen

mei 22, 2019
18 Views
no comments
2 minutes read
De dominantste kampioen van Pro Wrestling Allstars komt naar Mechelen

536 dagen lang staan Rob Raw en Rex Rage aan de top van de PWA Tag Team divisie. Tel daar de 364 dagen van hun eerste regeerperiode als kampioenen bij, en dan heeft het duo inmiddels het Tag Team goud reeds 900 dagen in het bezit. Dat is goed voor bijna 2 jaar en half van de 8 jaar dat dat deze titels verdedigd worden.

Als we daarbovenop ook nog de 392 dagen bij tellen waarin Rob het European Allstars kampioenschap in zijn bezit had komen we vandaag op een totaal van 1292 dagen dat de Ringwarrior goud in zijn bezit had tijdens zijn Allstars carriere. Daarmee voert hij de ranking stevig aan gevolgd door zijn tag team partner Rex Rage met 1257 dagen, Audrey Bride met 924 dagen, Gabriel Angelfyre met 903 dagen en Tamas Szabo sluit de top 5 af met 824 dagen in het bezit van Allstars goud. De Warriors of the World zwaaien de plak met de meeste dagen in het bezit van goud, en elke dag lopen ze verder uit op de concurrentie in de lijst.

Voor de voorbije 10+ jaar dat Rob Raw actief is op het Allstars roster heeft hij zijn naam stevig gevestigd als European Allstar kampioen, tweevoudig Tag Team kampioen en Catch Cup winnaar. Hoewel we de Ringwarrior de afgelopen maanden steeds zij aan zij van Rex Rage aan het werk zagen is Rob ook een niet te onderschatten deelnemer in singles actie. Op zaterdag 29 juni zal Rob ook naar de PWA School Is Out show in Mechelen afzakken om dat te benadrukken. Wie Rob zal treffen aan De Kuub is nog een vraagteken, maar ook zonder Rex Rage wil Rob bewijzen dat hij nog steeds een dominante speler is binnen Pro Wrestling Allstars...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *