Nieuws

Battle Royal zal bepalen wie de nieuwe #1 contender word voor het SLAM! kampioenschap

mei 29, 2019
10 Views
no comments
1 minute read
Battle Royal zal bepalen wie de nieuwe #1 contender word voor het SLAM! kampioenschap

Een jaar geleden gingen 8 worstelaars de strijd met elkaar aan om te bepalen wie zichzelf tot de eerste SLAM! kampioen mocht kronen. Publiekslieveling Daniel Sparks greep die avond in de finale net naast het goud, maar wist enkele maanden later de titel wel te veroveren tot groot genoegen van de fans.

Meer dan 7 maanden intussen regeert de "Black Dragon" de SLAM! divisie met een ijzeren vuist. Geen enkele uitdager wist de zelfverzekerde Sparks te kloppen voor het goud. Maar ook buiten de Allstars ring weet Daniel succes te boeken. Zowel in Duitsland als bij diverse organisaties in Nederland is de Black Dragon zijn stempel aan het drukken.

Op 29 juni staat de volgende titelverdediging voor Daniel op het programma, echter is het een verassing wie zijn tegenstander zal zijn. Wie de uitdager voor het goud word zal bepaald worden bij de aanvang van de show tijdens een Battle Royal. Alle potentiële uitdagers stappen samen de ring in, maar slechts één worstelaar zal aan het einde van de wedstrijd overblijven, en mag het dezelfde avond opnemen voor het SLAM! kampioenschap tegen Daniel Sparks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *