Ongecategoriseerd

Mr. Williams leid de Student Union naar Mechelen

juni 5, 2019
8 Views
no comments
2 minutes read
Mr. Williams leid de Student Union naar Mechelen

Vorig jaar maakten de Allstars fans kennis met Mr. Williams. Hij maakte zijn Belgische debuut aan de Kuub in Mechelen waar hij het opnam tegen toenmalig DareDevil kampioen Spike Bones. Hij mocht dan die avond naast het goud grijpen, maar enkele maanden later bleek dat hij een dubbele agenda had waar hij wel succes mee zou boeken.

De Brit had in zijn eerste bezoek aan België potentiële leden gescout voor de Student Union. De Student Union was reeds actief in het Verenigd Koninkrijk, maar een Belgische tak werd in november vorig jaar geïntroduceerd tijdens PWA Boiling Point. Zo leerden we dat John Francis zich had aangesloten bij de groep, en dat Miss Hayes de leiding had in het secretariaat van de Belgische vestiging. Diezelfde avond werd ook Rocky Jones gedwongen om zich aan te sluiten bij de groep nadat hij verslagen werd door de leider van de Student Union, Mr. Williams zelve.

Terwijl Mr. Williams de Student Union vanuit het Verenigd Koninkrijk bestuurde, ontfermde Miss Hayes zich over Francis & Jones die de eer van het team verdedigden in de Allstars ring. Maar op 29 juni keert Mr. Williams terug naar België, en stapt hij zelf de ring weer in op de plaats waar het voor hem vorig jaar allemaal begon. Samen met de leden van de Student Union gaat hij de strijd aan met de andere worstelaars die hopen om een titelwedstrijd met Daniel Sparks voor het SLAM! kampioenschap te verzilveren. Een tactische zet van de Student Union om als team de strijd met de competitie aan te gaan, maar er kan slechts één iemand de battle royal winnen. Hebben de leden van de Student Union het plan doordacht, of weten de andere deelnemers aan de battle royal Mr. Williams en zijn studenten vroegtijdig te elimineren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *