Nieuws

Vernieuwde website en webshop

augustus 1, 2019
100 Views
no comments
1 minute read
Vernieuwde website en webshop

Zoals we jullie aan het begin van deze zomer beloofd hadden zijn we terug na onze zomerstop.

Achter de schermen is er de voorbije maand flink gesleuteld aan Pro Wrestling Allstars en SLAM! Wrestling Academy. In de loop van de komende dagen en weken zal het resultaat van al dat werk beetje bij beetje met jullie meegedeeld worden.

Vandaag vuren we alvast enkele nieuwigheden op jullie af waaronder onze vernieuwde website en webshop. Niet alleen via onze website, maar ook via onze social media kanalen hopen we jullie vanaf heden te kunnen voorzien van de meest recente ontwikkelingen binnen de organisatie.

In onze vernieuwde webshop vind je enkele nieuwe items waaronder het gloednieuwe Allstars t-shirt, en de tickets voor onze komende evenementen. Daarbovenop kunnen jullie de hele maand augustus genieten van onze Summer Sale! Een hele boel artikelen in de webshop zijn tijdelijk verlaagd in prijs, aarzel dus niet, want op 31 augustus eindigt deze Summer Sale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *