Nieuws

Daniel Sparks verdedigd SLAM! titel tijdens Beware of the Dragon

augustus 7, 2019
87 Views
no comments
1 minute read
Daniel Sparks verdedigd SLAM! titel tijdens Beware of the Dragon

Op 29 september zal Daniel Sparks zijn SLAM! titel opnieuw verdedigen tijdens Beware of the Dragon. Tegen die tijd zal de Black Dragon het goud meer dan 1 jaar in zijn bezit hebben.

Sinds het winnen van de titel op 15 september 2018 is de kampioen ongeslagen in de Allstars ring. Tegenstanders als John Francis, Leo Leroi, Steve Venom en Mr. Williams legden de kampioen het vuur aan de schenen, maar Sparks overkwam elk obstakel dat zijn pad kruiste.

Tegelijkertijd drukte Daniel ook zijn stempel door in de Europese wrestlingscene waar hij ook actief was bij organisaties als wXw Academy, Pro Wrestling Holland, Pro Wrestling Showdown, Dutch Pro Wrestling, ... . Samen met Scotty Valentine greep de Black Dragon eveneens het PWS Tag Team kampioenschap beet.

Sparks blijft de lat voor zichzelf telkens weer een stukje hoger leggen, maar dat maakt het doelwit op zijn rug ook steeds groter worden. Menig worstelaars binnen SLAM! denken de Black Dragon te kunnen temmen, maar is er iemand die zijn woorden ook waar te kunnen maken?

Op 29 september krijgt de volgende uitdager zijn kans om te bewijzen of hij Daniel Sparks weet te onttronen... Tot die tijd heeft de kampioen nog een druk schema met wekelijks wedstrijden in binnen- en buitenland op het programma. Wie zijn kans mag wagen op het goud in Boom weten we jullie weldra te vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *