Nieuws

The Real Heroes klaar voor de strijd tijdens Beware of the Dragon

augustus 14, 2019
72 Views
no comments
2 minutes read
The Real Heroes klaar voor de strijd tijdens Beware of the Dragon

Bij PWA Sole Survivor zagen we Spike Bones en Jason TNK voor het eerst samen in actie als The Real Heroes in de Allstars ring. Het duo werd naar de ring begeleid door Nina die na een lange afwezigheid weer terug op het toneel verscheen.

In de +10 jaar dat beide heren actief zijn als worstelaars stonden ze reeds talloze keren samen in de ring, zowel als tegenstanders en als partners. Maar de band die gesmeed werd tussen Spike en TNK is ongeëvenaard in de Allstars ring. Het duo vult elkaar perfect aan wanneer ze het samen opnemen tegen hun tegenstanders. Met Nina in hun hoek hebben de Real Heroes een duidelijk doel voor zich: het winnen van de PWA Tag Team titels.

Spike Bones weet als geen ander hoe voelt om PWA Tag Team kampioen te zijn, en ook Nina is niet vreemd aan het managen van PWA Tag Team kampioenen. Jason TNK die is uit op het winnen van zijn eerste Allstars goud na zijn eerdere regeerperiode als SLAM! kampioen. Kortom, het team van de Real Heroes wil zich een weg naar het goud banen, en is bereid de strijd aan te gaan met elk ander team die hetzelfde doel voor ogen heeft.

Zowel Spike en Jason wisten aan de start van de zomer een overwinning te boeken en zijn er van overtuigd om die trend voort te zetten. Wie het duo treft op 29 september in Boom hopen we jullie snel te vertellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *