Nieuws

De weg naar CatchORama start bij Beware of the Dragon

september 11, 2019
159 Views
no comments
3 minutes read
De weg naar CatchORama start bij Beware of the Dragon

Groot nieuws voor de leden van SLAM!, want zij krijgen een unieke kans tijdens PWA CatchORama op 9 november. Het Allstars bestuur liet weten dat tijdens dit heuse evenement het SLAM! kampioenschap zal verdedigd worden in een 4 way wedstrijd. Het zal de eerste keer dat een SLAM! kampioen meer dan één uitdager voorgeschoteld krijgt voor het goud.

Welke 4 deelnemers de kans krijgen om te strijden in deze wedstrijd komen we op 29 september te weten bij Beware of the Dragon. 8 deelnemers, waaronder regerend kampioen Daniel Sparks, zullen het tegen elkaar opnemen in 4 wedstrijden. De winnaars van die wedstrijden verzilveren hun plaats in de 4 way wedstrijd bij CatchORama.

Vandaag werden er al twee wedstrijden bekend gemaakt. Beide wedstrijden zijn een gevolg van het 'School is Out' evenement dat aan het begin van de zomer plaatsvond te Mechelen.

Het is daar waar nieuwkomer Dante Mercer voor een verassing zorgde aan het begin van de avond wanneer hij Steve Venom wist te kloppen. Hoewel Steve het overwicht had, mede dankzij de hulp van Leo Leroi naast de ring, deed Venom's zelfzekerheid hem de das om.

Wanneer Leo naar de backstage werd gejaagd door Plague Sullivan en Mauro Wit kreeg Dante net genoeg tijd om op adem te komen en Steve te verassen door hem op te rollen voor de overwinning.

Diezelfde avond nog liet Steve duidelijk weten dat hij uit was op een revanche wedstrijd, en die krijgt hij bij Beware of the Dragon

Ook Leo Leroi zint op revanche. Tijdens zijn wedstrijd waar hij het met Steve Venom opnam tegen Mauro Wit en Plague Sullivan verliep niet zonder slag of stoot. Mauro Wit wou koste wat het kost de winst voor zijn team te pakken krijgen, en wist Leo zo hard tegen het canvas te smakken dat het licht eventjes uitging bij de West Vlaming.

Desondanks maakte Leo een indrukwekkende comeback en won de wedstrijd voor zijn team wanneer hij de schouders van Plague Sullivan tegen het canvas wist te drukken voor de overwinning.

Enkele maanden daarvoor stonden Leroi en Mauro ook reeds samen in de ring en namen ze het op tegen elkaar en tegen Jay Skillet in een 3 way wedstrijd. Die avond was het Mauro Wit die de overwinning wist beet te nemen. Beide heren wisten intussen dus reeds succes te boeken in wedstrijden tegen elkaar, maar geen van beide heren wist elkaar te verslaan tot op heden.

Leo en Mauro nemen het op 29 september voor het eerst tegen elkaar op in een singles wedstrijd, en dan zullen we te weten komen wie van beide heren de 'betere' is.

Wanneer het nieuws bekend werd gemaakt in de SLAM! dojo verkwiste Steve Venom geen seconde om zijn tegenstander op te zoeken, en dat leidde tot volgende confrontatie:

Wie het opneemt tegen Daniel Sparks voor het goud, alsook de deelnemers van de vierde wedstrijd worden weldra bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *