Nieuws

Nieuwe Belgische talenten maken hun opwachting

september 25, 2019
130 Views
no comments
2 minutes read
Nieuwe Belgische talenten maken hun opwachting

Aanstaande zondag krijgen de Allstars en SLAM! fans de kans om kennis te maken met enkele nieuwe gezichten. Nieuwe gezichten in de Allstars ring althans, want deze drie Belgische heren hebben al heel wat ervaring op zak.

De voorbije jaren wist Gridlock zich een weg te banen naar diverse titels bij de Flemish Wrestling Force. Zo is "The Hero Hunter" intussen een voormalig FWF Flemish en FWF World kampioen. Na wedstrijden bij Pro Wrestling Showdown in Nederland schuimt Gridlock de competitie in België verder af en verwelkomen we dit mysterieuze talent op 29 september in Boom.

Een andere man die de voorbije jaren ook reeds Belgisch goud te pakken wist te nemen is Colin Williams. Hij worstelde doorheen België bij diverse organisaties in het land en zet aanstaande zondag voor het eerst voet in de Allstars ring. Colin is hongerig naar competitie in is bereid tot het uiterste te gaan om zijn doel te bereiken.

De online voorverkoop via onze webshop is inmiddels afgesloten. Alle lopende bestellingen worden nog wel behandeld.

Wil u toch geen seconde van de actie missen en alsnog een ticketje voor dit evenement bemachtigen kan dit nog steeds tot en met zaterdag 28/09 tot 21u zolang de voorraad strekt.

Tot die tijd kan u ons via prowrestling@live.be een mailtje sturen met uw voornaam, achternaam en het aantal gewenste tickets.

Wij noteren uw naam en gewenste aantal tickets op onze voorverkooplijst. Door zaterdag uw naam te vermelden aan de kassa kan u toegang verkrijgen tot het evenement en ter plaatse afrekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *