Nieuws

Deelnemers voor SLAM! titelwedstrijd zijn bekend

september 30, 2019
118 Views
no comments
4 minutes read
Deelnemers voor SLAM! titelwedstrijd zijn bekend

Na Beware of the Dragon weten we welke vier namen het op 9 november tegen elkaar zullen opnemen voor het SLAM! Wrestling Academy kampioenschap.

Daniel Sparks verdedigde het voorbije weekend met succes het SLAM! kampioenschap tegen Asriel Walker en is intussen reeds meer dan één jaar ongeslagen voor het goud. Tijdens PWA CatchORama krijgt de Black Dragon wel eens de grootste uitdaging voor de titel ooit. Hij neemt het die avond niet op tegen één, niet twee, maar wel drie uitdagers die maar al te graag het goud willen veroveren.

Zowel Leo Leroi als Steve Venom hadden eerder dit jaar reeds de kans om te strijden voor het SLAM! goud, maar in hun singles wedstrijden tegen de Black Dragon kenden ze geen succes. Het duo nam gisteren wraak op hun tegenstanders die ze aan het begin van de zomer stokken in de wielen staken.

Na elkaar te treffen in een 3-way wedstrijd en een tag team wedstrijd is het de Vlaamse Leeuw deze keer wel gelukt om de schouders Mauro Wit voor 3 tellen tegen het canvas te drukken. Steve Venom wist op zijn beurt komaf te maken met Dante Mercer die hem tijdens de voorgaande show verrassend wist te kloppen.

Het zag er naar uit dat de laatste uitdager gisteren geen kans maakte tegen haar tegenstander. Toch wist Lara Aslan de onmogelijke opdracht tot het verslaan van Remy Avery tot een goed einde te brengen, weliswaar met een beetje verrassende hulp. De Nederlander Remy had geen moeite met zijn vrouwelijke tegenstander en liet haar alle hoeken van de ring zien. Wanneer ook Asriel Walker zich wou mengen in de strijd werd zijn tussenkomst als snel ondermijnd door Daniel Sparks. De scheidsrechter deed er alles aan om de twee heren uit de zaal te sturen, en zag niet dat Steve Venom en Leo Leroi zich in de ring begeven hadden en hun pijlen gezet hadden op Remy Avery. Met stoelen gingen ze te werk op de Nederlander tot hij bewusteloos op het canvas lag. Snel plaatsten ze Lara bovenop haar tegenstander voor de overwinning en maakten ze zich weer uit de voeten. Een tactische zet van Leroi en Venom die in Boom een makkelijkere tegenstander zien in Lara Aslan dan in Remy Avery.

En zo werden de vier namen voor de SLAM! titelwedstrijd officieel. Daniel Sparks en Lara Aslan zijn maar beter op hun hoede, want we weten hoe sluw en achterbaks het duo van Leo Leroi en Steve Venom wel kan zijn. Maar kan Daniel Sparks rekenen op de steun van Lara? Zij lieten ook reeds duidelijk merken dat ze aan elkaars zijde staan, maar Aslan liet al meermaals verstaan dat zij de eerste vrouw wil zijn die het SLAM! goud te pakken krijgt. Één ding is zeker, slechts één persoon zal op 9 november met het SLAM! kampioenschap naar huis keren, maar wie van deze vier talenten zal in dat doel slagen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *