Nieuws

Ruby Radley verdedigd DareDevil kampioenschap bij CatchORama

oktober 3, 2019
109 Views
no comments
1 minute read
Ruby Radley verdedigd DareDevil kampioenschap bij CatchORama

Het was op 10 november 2018 dat Ruby Radley vriend en vijand verraste wanneer zij het PWA DareDevil kampioenschap wist te winnen in een wedstrijd tegen Spike Bones en Scott Valentine. De titel werd eerder op de avond vacant verklaard door blessureleed van voormalig kampioen Benjamin Van Es. Ruby schreef geschiedenis die avond door als eerste vrouwelijke worstelaar het DareDevil goud te winnen.

Intussen regeert ze bijna 11 maanden over de DareDevil divisie met een ijzeren vuist. Ze verdedigde het goud inmiddels in België en het Verenigd Koninkrijk, maar niemand wist de kampioene van haar troon te stoten. Daarnaast blijft ze succes oogsten in eigen land, zowel in singles competitie, als in tag team competitie met haar Pretty Little Killers partner, Ivy.

Op 9 november keert Ruby terug naar de Allstars ring en zal ze het DareDevil goud verdedigen tijdens PWA CatchORama. Zal ze de mijlpaal van 365 als kampioene weten te halen? Of sneuvelt ze één dag voor ze haar volgend record bij Pro Wrestling Allstars weet te vestigen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *