Nieuws

6 Man Tag Team actie tijdens CatchORama

oktober 7, 2019
131 Views
no comments
2 minutes read
6 Man Tag Team actie tijdens CatchORama

De voorbije maanden hebben de leden van de Student Union zich niet alleen bij de fans ontzettend onpopulair gemaakt, maar ook bij de SLAM en Allstars worstelaars. De leider van de Union, Mr. Williams, stuurde vanuit het Verenigd Koninkrijk zijn studenten, Rocky Jones en John Francis, taken om uit te voeren tijdens de Allstars shows. Uiteraard kon Mr. Williams daarvoor ook rekenen op de hulp van Miss Hayes die de zaken nauwlettend in het oog hield.

Nadat Rocky en John geen succes wisten te boeken in de jacht naar het Tag Team goud en hun vete met de Real Heroes, verlegde de Union hun aandacht naar de favorieten van de Allstars fans. Wanneer Mr. Williams er niet in sloeg om het SLAM! goud van Daniel Sparks te winnen in Mechelen, wist Rocky Jones wel om de 'hometown hero' Rami Romeo te verslaan, weliswaar op een dubieuze manier.

Rocky hoopte tijdens Beware of the Dragon op een nieuwe stunt door een zege te behalen in zijn wedstrijd tegen Rob Raw, Randy Van Der Wolf en Plague Sullivan. Tot groot genoegen van het publiek was het Plague die de wedstrijd wist te winnen van Jones. De verliezer was helemaal niet opgezet met de uitkomst van de wedstrijd en besloot Plague na de wedstrijd aan te vallen. Rami Romeo en Mauro Wit kwamen Sullivan snel ter hulp en lieten duidelijk verstaan dat ze het hebben gehad met de manier waarop de Student Union hun zaakjes regelt. Ze daagden de voltallige Union uit tot een 6 man tag team wedstrijd tijdens PWA CatchORama.

Zullen Rami, Plague en Mauro de pestkoppen op hun plaats weten te zetten? Of hebben Mr. Williams, Jones en Francis een plan om de publiekslievelingen te slim af te zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *